Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

III edició del cicle de cinema, ciència i medicina “Teràpies de Cinema”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

gran amour

 Avui dimarts 22 d’abril a les 19h. comença la III edició del cicle de cinema, ciència i medicina “Teràpies de Cinema”, en aquesta ocasió dedicat al tema “Cos i identitat: perspectives científico-mèdiques a través del cinema”. Cicle està organitzat i es celebra a l’Ateneu Barcelonès. (Carrer Canuda 6, de Barcelona).

 El professor Fernando Vidal, del Centre d’Història de la Ciència (CEHIC), ens oferirà una introducció al tema de l’envelliment, amb la xerrada “Envellint“, que anirà acompanyada de la projecció de la pel·lícula “Amour de Michael Haneke. (Àustria, 2012 127 min, VOS Català).

 Sinopsi de la pel·lícula: “Amour” és una invitació a explorar el dur procés de desintegració física, intel·lectual i emocional que acompanya la mort. Haneke explora, amb una mirada antropològica, sociològica, psicoanalítica i política, els territoris difícils del dolor i la impotència.

 Aquest cicle està coordinat per Carlos Tabernero i Fernando Vidal (Centre d’Història de Ia Ciència), Michele Catanzaro i Francesc Solà (Ateneu Barcelonès).♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere