Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPC celebra Sant Jordi amb un concurs de tuits

Notícia anterior
Notícia posterior

image_preview

Els dies 22, 23 i 24 d’abril, per celebrar Sant Jordi la Universitat Politècnica de Catalunya • BarcelonaTech (UPC) ha posat en marxa un concurs a través de Twitter sota el lema ‘Es busca tuit!’, amb el qual es convida a totes les persones usuàries d’aquesta xarxa social a piular el seu llibre preferit amb el ‘hastag’ #StJordi UPC. Se sortegen un llibre electrònic i 6 lots d’obres de 13 autors que són novetat de Sant Jordi.

 El concurs Sant Jordi UPC 2014, que porta per lema ‘Es busca tuit!’, està impulsat pel Servei de Llengües i Terminologia de la UPC, i es pot seguir a través del compte institucional @BarcelonaTech i també de @SLT_UPC. Consisteix a escriure un tuit amb l’etiqueta #StJordiUPC, el nom de l’autor o autora i el títol del llibre que es vol recomanar. El dia 25 d’abril es farà públic qui ha guanyat a través de @BarcelonaTech i @SLT_UPC, així com del web del concurs Sant Jordi UPC 2014.

 Les persones que hi participin entraran en el sorteig d’un llibre electrònic i 6 lots de novetats de Sant Jordi, amb els llibres dedicats i signats pels autors i autores. Aquests lots inclouen les obres següents: Bandoler, de Margarida Aritzeta; Faré tot el que tu vulguis, de Iolanda Batallé; Cafè Barcelona, de Joan Carreras; Mujeres y música. 144 discos más que avalan esta relación, de Toni Castarnado; Barcelona no existeix, de David Castillo; Contra-diccions, de Beth Galí; España en el diván, d’Enric Jualiana; Fum, Josep Maria Miró; La col•laboradora, d’Empar Moliner; (S)avis. Lluny del silenci i de la queixa, de Josep Puigbó; Éxito se escribe con ‘A’, de Lluís Soldevila; Elles també maten, d’Anna Maria Villalonga i altres autors; iYo fui Johny Thunders, de Carlos Zanón.

 Així mateix, cada lot integra un llibre de William Shakespeare en versió original, en commemoració de l’efemèride del poeta i dramaturg anglès, que va néixer un 23 d’abril.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere