Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

EDITORIAL: El periòdic universitari de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

431_main

EDITORIAL

El periòdic universitari de Catalunya

 D’una manera senzilla i sense gaire publicitat la nostra revista LO CAMPUS avui, diada de Sant Jordi, ha saltat als quioscos de totes les Terres de Lleida i Aran.

 Pot semblar una simple operació editorial de nova distribució, però en realitat és una passa de gegant per estendre LO CAMPUS a tot Catalunya.

 Aquest “estendre” té que veure amb els continguts per acabar construint “el periòdic universitari de Catalunya”.

 No s’ha de confondre aquest Web: LO CAMPUS DIARI amb el LO CAMPUS. I no només perquè LO CAMPUS en una de les seves versions segueix editant-se amb paper premsa cada dos mesos, sinó la diferencia –a més de la periodicitat- és el marc de les comunitats universitàries que informa, analitza i serveix.

 LO CAMPUS DIARI tracta de les 21 universitats de parla catalana, fonamentalment dels Països Catalans i LO CAMPUS tractarà de les universitats de Catalunya, tant públiques com privades.

 Però cada dia més, aquesta dedicació territorial quedarà desfigurada, o millor dit enriquida, per tractar els temes de manera més general, més universal o sigui també més europea.

 La nova premsa universitària de Catalunya serà vigorosament actual per interessar a centenars de joves en els seus anhels i pràctiques quotidianes tant d’estudi, recerca, cultura com d’oci; a la vegada que serà una premsa per repensar cada dia el paper d’una universitat moderna i a l’alçada de les necessitats dels seus protagonistes i del territori que les acull.

 La nostra Informació serà el més plural i contrastada possible, donant la veu a tothom, però a la vegada conrearà una autèntica militància intel·lectual, -que no té perquè ésser avorrida o un pal-, que sense concessions col·labori a construir un discurs i una pràctica d’estudis superiors enriquidors, productius i crítics.

 Sota una nova distribució de LO CAMPUS aquest Sant Jordi, sembrem tots aquests desitjos. Gràcies per llegir-nos.♦

 

Imatge © : Escultura denominada “X” (2013) de Viktor Timofeev. Instal·lada a “The Cass Scupture Foundation” / UK.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere