Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Convocades les eleccions a rector/a i de representants al Claustre Universitari de la URV

Notícia anterior
Notícia posterior

 

 urna-elettorale

Estan convocades les eleccions de representants al Claustre Universitari de la URV de PDI i PAS i a rector/rectora. Des del 8 d’abril fins ahir dia 23 d’abril es podien presentar les candidatures. Les votacions a Claustre seran els dies 12 i 13 de maig i a rector/rectora, el dia 13 de maig.

 La proclamació provisional de candidats es farà el dia 25 d’abril i la proclamació definitiva, un cop esgotats tots els terminis de reclamacions, el 5 de maig.

 Les eleccions a representants al Claustre del Personal Docent i Investigador i del Personal d’Administració i Serveis es faran els dies 12 i 13 de maig exclusivament a través de votació electrònica remota amb certificació digital o DNI electrònic, de les 00:01 h. de dilluns 12 de maig fins a les 17 h. del dimarts 13 de maig.

 L’elecció de rector/rectora es fa per votació universal (Estudiantat, PDI i PAS), ponderada segons el pes que marca la llei per cada estament. Les votacions es fan el dimarts 13 de maig a tots els centres de 10 h. a 17 h. La votació anticipada i votació per correspondència es pot fer del 30 d’abril al 12 de maig.

 Si fos necessària una segona volta, aquesta es faria el divendres 16 de maig (seria en el cas que hi hagi més de dues persones candidates i cap d’elles obtingui més de la meitat dels vots emesos vàlids per a candidats).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere