Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou diàleg Barcelona-Madrid organitzat per l’A4U / UAB

Notícia anterior
Notícia posterior

a4u

El dilluns 28 d’abril, a les 19 hores, al Palau Macaya de Barcelona (Passeig de Sant Joan, 108), tindrà lloc la taula rodona “Les TIC als campus: evolució o revolució?”, 6a. edició dels Diàlegs-Barcelona-Madrid, el fòrum de debat sobre els reptes del coneixement en l’actualitat, organitzat per l’Aliança 4 Universitats (A4U), amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”. L’acte estarà moderat per Carles Capdevila, director del diari ARA.

 Participaran en la taula rodona quatre experts (un per cadascuna de les institucions que componen l’A4U), pertanyents a diversos àmbits del coneixement, que aportaran transversalitat al debat.

 Es tracta de Carlos Delgado, catedràtic d’Enginyeria Telemàtica de la Universitat Carlos III; Daniel Cassany, professor titular de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra; Rafael Garesse, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat Autònoma de Madrid i Pere Marquès, professor titular de Tecnologia Educativa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 L’ús de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) en el procés d’aprenentatge i la socialització del coneixement, l’aposta que les universitats han fet els darrers anys pels cursos oberts i massius (MOOC), si aquestes tecnologies contribueixen a millorar la qualitat de la formació, i si no és així, si cal adoptar un nou enfocament pedagògic, seran alguns dels temes sobre els quals es reflexionarà.

 L’Aliança 4 Universitats (A4U) és un acord estratègic entre les universitats Autònoma de Madrid, Autònoma de Barcelona, Carlos III de Madrid i Pompeu Fabra de Barcelona que té com a objectiu fomentar la mobilitat del personal docent i investigador, desenvolupar projectes acadèmics i impulsar la projecció internacional conjunta de les quatre universitats.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere