Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La SAUJI llança tallers professionals per a millorar la inserció laboral dels seus titulats / UJI

Notícia anterior
Notícia posterior

-com-noticies-2014-04-2q-sauji-insercio-blog-professional350

 Durant el mes de maig, la Societat d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat Jaume I (SAUJI) realitzarà dos tallers professionals per a millorar la inserció laboral dels seus titulats i titulades.

 El primer taller, anomenat «Crea el teu blog professional», tindrà lloc el 8 de maig i ensenyarà als assistents, entre altres coses, quin és el llenguatge que cal utilitzar en un blog o els aspectes que s’han de tenir en compte per tal d’aconseguir una repercussió a la xarxa i convertir el blog en una potent eina de venda. 

 D’altra banda, durant els dies 19, 21, 26 i 28 de maig s’impartirà el taller «Com fer front al nou mercat laboral 2.0», on es tractaran les noves vies i canals que permeten construir el futur professional i laboral adequant-se a les necessitats actuals, com són els nous portals d’ocupació, el currículum 2.0 o l’ús de les xarxes socials amb un enfocament professional.

 Totes les sessions començaran a les 18.30 h, tindran una durada de dues hores i es realitzaran a les instal·lacions del campus universitari. La preinscripció està oberta per a ambdues activitats.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere