Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPV dóna llum verda a un doble títol en Gestió Turística i ADE

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

turisme

La UPV dóna llum verda a un doble títol en Gestió Turística i ADE de cara al pròxim curs amb 26 places de nou ingrés a Alcoi i Gandia

  La Universitat Politècnica de València (UPV) ha aprovat en Consell de Govern un nou doble títol que combina el Grau en Gestió Turística amb el Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), que es posarà en marxa en el curs 2014-2015, amb l’objectiu de crear un perfil professional mixt a mitjan camí entre el gestor d’empreses turístiques i l’expert en ADE.

 El doble grau comporta una càrrega lectiva de 360 crèdits ECTS (European Credit Transfer System, sistema europeu de transferència de crèdits) -inclosos 18 ECTS de pràctiques obligatòries en empresa i 15 ECTS de treball de finalització de grau- i està estructurat en cinc cursos acadèmics.

Dos itineraris possibles: Gandia-Alcoi o Alcoi-Gandia

 Per a aquest grau, s’ofereixen dos itineraris possibles. Una possibilitat és començar en el campus de Gandia amb les assignatures de Gestió Turística i, a la meitat de la titulació, traslladar-se al campus d’Alcoi per a completar les assignatures d’ADE. La segona opció suposa fer el camí invers: començar a l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi i acabar al campus de Gandia.

 El vicerector d’Estudis, Qualitat i Acreditació, Miguel Ángel Fernández Prada, ha subratllat “l’alta compatibilitat de totes dues titulacions, pertanyents a la branca de les ciències socials, que les fa idònies per al plantejament d’un doble títol. Això permet optimitzar els recursos de la UPV en tots dos campus i, al mateix temps, oferir un producte nou i atractiu a l’entorn”. Per a la primera promoció, s’hi han previst inicialment 26 places de nou ingrés.

Segon nou doble títol per a 2014-2015

 Amb aquest són ja dos els dobles títols que la UPV incorporarà a la seua cartera formativa de cara al pròxim curs, ja que, recentment, el Consell de Govern ha donat llum verda també al doble Grau en Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació i en ADE, una titulació que s’impartirà al campus de Vera i que habilitarà per a l’exercici de la professió d’enginyer tècnic de telecomunicació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere