Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Madrid vol que titulats universitaris que no han estudiat magisteri puguin optar a places de mestre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

madrid

 El president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha avançat que plantejaran al Ministeri d’Educació que consideri la necessitat d’ampliar l’accés a les proves de mestre a titulats universitaris que no hagin rebut formació de Magisteri, de manera que puguin exercir.

 Es tracta d’una de les mesures que González vol aplicar a l’àmbit educatiu per millorar la qualitat dels mestres, un objectiu que l’ha portat a reunir-se aquest dilluns amb els rectors de totes les universitats públiques i privades de la regió, excepte amb el de la Universitat Complutense, que espera que se sumi a aquest acord en un futur.

 En la seva intervenció en la Reial Casa de Correus, González ha explicat que el conveni que signen busca aconseguir “una educació de millor qualitat” i que els mestres siguin “cada dia millors”.

 Per a això, volen millorar els plans d’estudi i introduir unes proves de selecció que “permetin garantir que els mestres tenen els coneixements suficients”.

 De fet, González ha avançat que exigiran al Ministeri “la necessitat que col·labori” amb la Comunitat a millorar els plans d’estudis i els criteris d’accés a la funció pública” per mitjà de proves selectives de nivell estatal.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere