Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Ajuntament de Sabadell invertirà 10.000 euros en 64 beques per al Campus Ítaca

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 poza-itaca

 L’Ajuntament de Sabadell (Barcelona) invertirà 9.920 euros perquè 64 alumnes de tercer d’ESO puguin participar en el Campus Ítaca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que té com a objectiu motivar els joves perquè segueixin estudiant.

 En un comunicat aquest divendres, el consistori ha explicat que la iniciativa està dirigida a nois que tenen capacitat per als estudis, però que no volen seguir la seva formació a causa de l’entorn familiar i social, o a qualsevol altre factor.

 Els participants, repartits en tres torns, faran una estada de dues setmanes en el campus de la UAB durant els mesos de juny i juliol, un temps en el qual participaran en activitats per animar-los a seguir estudiant quan finalitzin la seva formació obligatòria.

 Els vuit instituts de Sabadell que participen en el programa són l’Agustí Serra, l’Arraona, el Ferran Casablancas, el Joan Oliver, el Jonqueres, el Pau Vila, el Ribot i Serra i el del Vallès, cadascun dels quals elegirà vuit alumnes en funció del seu context i de les seves característiques, basant-se en uns criteris fixos que marca el programa.

 El consistori ha destacat que la seva implicació en aquesta iniciativa des de l’any 2006 es deu a la seva voluntat de “treballar per a l’excel·lència educativa i l’èxit escolar”, també dels joves amb algun tipus de discapacitat, per als qui estan adaptades totes les activitats.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere