Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El VIII Festival de Publicitat GoliADS Awards UAO CEU se centra a les estacions de tren

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

fotonoticia_20140425112348_500

 El VIII Festival de Publicitat i Comunicació GoliADS Awards de la Universitat Abat Oliba (UAO CEU) se centrarà a les estacions de tren “per evocar un simbòlic viatge per la vida”, ha informat aquest divendres el centre en un comunicat.

 Amb aquest ‘leitmotiv’ s’aposta per mostrar les diverses parades d’un recorregut vital, “unes estacions que configuren la personalitat de la gent, que amb les seves actuacions pot decidir la seva trajectòria cap a l’èxit professional”.

 Els professionals de la comunicació que ho desitgin poden presentar els seus projectes en diferents categories: Millor espot de producte, Millor espot de servei, Millor gràfica, Millor campanya de valors humans, Millor campanya ‘below the line’ i Millor campanya en línia.

 El festival reconeix també a les millors iniciatives en premsa, ràdio, televisió i internet, i compta també amb un premi especial a la Millor trajectòria professional, que en anteriors edicions ha recaigut en periodistes com Lluís Bassat, Luis del Olmo i Mercedes Milà.

   Els GoliADS Awards, el lliurament dels quals es farà el 15 de maig a les 21 hores, estan organitzats íntegrament pels estudiants de quart curs de Publicitat i Relacions Públiques de la UAO CEU, que defineixen les categories i estableixen les bases del concurs, entre d’altres iniciatives.

   En la seva anterior edició, els premis van comptar amb la participació de 38 agències, que van presentar a concurs un total de 180 peces en les diferents categories.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere