Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

TSI i Blanquerna presenten el nou Màster en Comunicació Turística

Notícia anterior
Notícia posterior

00_ORIG_AMPOLLES0

 En un entorn global en què la comunicació i el màrqueting se situa en el centre de la gestió d’empreses, el sector del turisme i la hotelería precisa de professionals amb sòlids coneixements en comunicació, que dominin i comprenguin un entorn cada vegada més digital que es troba en permanent evolució.

 T SI-Turismo Sant Ignasi i  la Facultat de Comunicació Blanquerna (endues institucions de la Universitat Ramon Llull)  presenten un nou Màster en Comunicació Turística  que proporciona als participants tots els coneixements relacionats amb l’àmbit de la comunicació especialitzada en empreses del sector del turisme i la hoteleria.

 Aquest nou Màster en Comunicació Turística ofereix a l’estudiant un coneixement especialitzat en totes les àrees de la gestió de la comunicació en el sector turístic que ho capaciten per crear i implementar un pla de comunicació integral.

 A més, el programa aposta per una orientació pràctica, amb professors especialitzats en cadascuna de les àrees del màster, i un constant contacte amb el sector, amb la possibilitat de realitzar visites tècniques i assistir a conferències amb experts en actiu en aquest àmbit.

 Com tots els màsters que ofereix TSI-Turisme Sant Ignasi, aquest programa incorpora als seus continguts el desenvolupament de competències i habilitats directives, que permeten a l’estudiant conèixer i entendre l’entorn actual, les tendències i els riscos, i que li ajudin a ampliar els seus horitzons professionals.

 El Màster en Comunicació Turística està dirigit tant als professionals del sector del turisme i de l’adreça d’hotels com del sector de la comunicació que vulguin convertir-se en experts capaços d’impulsar projectes prodesionales centrats en la comunicació i promoció en l’àmbit del turisme.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere