Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPV celebra la Setmana per la Llengua 2014

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

drets

La UPV celebra la Setmana per la Llengua 2014 del 5 al 14 de maig amb actes als campus de València, Gandia i Alcoi

 La Universitat Politècnica de València (UPV) celebra un any més la Setmana per la Llengua, que tindrà lloc del 5 al 14 de maig als tres campus que la componen -Vera (València), Alcoi i Gandia- amb el concert d’Els Catarres, guanyadors de cinc premis Enderrock 2014, com a esdeveniment estrella del cartell.

 Els actes començaran avui dilluns 5 de maig amb el Taller de doblatge multilingüe, que tindrà lloc a partir de les 12.00 hores a l’estudi d’enregistrament del campus de Gandia. Previst com una pràctica interactiva sobre textos i seqüències cinematogràfiques, dibuixos animats i documentals, el taller estarà dirigit per l’actor i doblador Francesc Fenollosa i Ten.

  Les places per al taller, que també es durà a terme al campus d’Alcoi el dimarts 13 de maig, s’assignaran per ordre d’inscripció al Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAV).

 

El dimarts 6, concert d’Els Catarres, grans triomfadors dels Premis Enderrock 2014

 El dimarts 6 de maig, a les 20.00 hores, començarà a l’edifici Nexus del campus de Vera el concert de pop-rock d’Els Catarres, grans triomfadors de l’última edició dels premis Enderrock, on van obtenir cinc premis, entre aquests, el de Millor Cançó per “Vull estar amb tu”.

 L’entrada al concert serà amb invitació, que s’ha de recollir prèviament al Servei de Promoció i Normalització Lingüística (edifici 3C), de 9.00 a 14.00 hores, fins al dia del concert.

Dinar Literari: Estellés i altres autors, el dijous 8

 El dijous 8, l’Àgora del campus de Vera acollirà a les 14.00 hores el Dinar Literari: Estellés i altres autors, compost per plats típics com ara arròs al forn, esgarrat, amanida valenciana, postres, etc. L’esdeveniment inclourà la lectura en valencià, a càrrec de les persones interessades, d’un poema, estrofa o paràgraf en prosa de Vicent Andrés Estellés o altres escriptors, contemporanis o clàssics, com Joan Roís de Corella, en l’any Roís de Corella.

 Per a reservar plaça de dinar (costa 3 euros) o participar en la lectura, cal utilitzar el formulari de reserva adjunt, a peu de pàgina.

 

Andreu Valor presenta el seu disc Malgrat la pluja a Gandia i Alcoi

 El mateix dijous 8 al campus de Gandia (19.30 h, cafeteria, entrada lliure), i el dimecres 14 al campus d’Alcoi (20.00 h, cafeteria, entrada lliure) tindrà lloc l’actuació d’Andreu Valor, que presentarà el seu disc Malgrat la pluja. Es tracta del tercer disc de Valor, sens dubte, un dels exponents més sòlids de l’actual cançó d’autor valenciana.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere