Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La II Mostra de Produccions Artístiques i Multimèdia – PAM!- arranca hui dimarts / UV / UPV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

pam-upv

La Universitat de València i la Universitat Politècnica han organitzat PAM! (Produccions Artístiques i Multimèdia), una exposició de treballs artístics contemporanis, que inclou de diverses activitats culturals (conferències, taules redones, tallers, concerts, etc.). Aquesta II edició de PAM se celebra del 6 al 9 de maig, principalment en la Facultat de Belles Arts.

 En la iniciativa, artistes i gestors culturals novells treballaran mà a mà per a exposar la seua producció artística al públic, generant un diàleg entre la ciutat i la universitat. D’aquesta forma, es presenta la universitat no solament com a espai d’aprenentatge i recerca sinó també com a lloc de producció cultural

 Durant aquests dies la Facultat de Belles arts obrirà les seues portes en horari ininterromput de 8 a 21 hores per a convidar a totes aquelles persones amb inquietuds artístiques i als professionals del sector (artistes, galeristes, col·leccionistes) a conèixer l’obra de més de 60 artistes.

  El projecte PAM! pretén que alumnes del Màster Interuniversitari en Gestió Cultural (UV-UPV), el Màster en Producció Artística i el Màster en Arts Visuals i Producció Multimèdia unisquen els seus esforços per a presentar i acostar a la ciutat de València la producció artística des de l’àmbit universitari, des de les dues universitats públiques de València.

 En aquesta edició, compta amb el suport de la Facultat de Ciències Socials i la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, i amb la col·laboració dels alumnes de Postgrau en Educació Artística i Gestió de Museus de la Universitat de València i el Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere