Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentació de la UOM als Pobles de Mallorca / UIB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

mallorca

Enguany la UOM arribarà amb 100 conferències a 20 pobles de Mallorca 

  Avui 7 de maig tindrà lloc la presentació del programa La Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles de Mallorca de l’any 2014 de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Hi intervindran el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB; la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries de la UIB; el senyor Joan Rotger, del Consell de Mallorca; el senyor Antoni Verd, president del Consell Social de la UIB; el senyor Antonio Sánchez, cap del Departament de Relacions Externes d’El Corte Inglés; un representant de “la Caixa”; i la doctora Joana Maria Seguí, directora de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB.

 L’edició 2014 de La UOM als Pobles de Mallorca arribarà a través decent conferències a vint municipis de l’illa, els representants dels quals, batlles, regidors d’Educació, de Cultura i de Serveis Socials, responsables dels centres universitaris municipals i de les federacions i associacions de persones grans, estan convidats a assistir a la presentació del programa a Palma.

 La UOM s’adreça a persones adultes més grans de 50 anys o persones prejubilades que estiguin interessades a realitzar alguns dels programes o de les activitats que s’hi duen a terme. Amb el programa La UOM als Pobles de Mallorca, la UIB pretén apropar-se als ciutadans de tots els municipis de l’Illa i fer universitat a través de la formació, de la cultura i de la disseminació del coneixement.♦

 

Dia: Avui dimecres, 7 de maig de 2014
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere