Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Seminari: “Què vull dir quan no dic res?” / UdA

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

comunicacion-no-verbal20080128205851-t629002a1

 La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2014, oferirà un seminari titulat “Què vull dir quan no dic res? Claus per entendre la comunicació no verbal”. Aquest seminari, finançat en un 27% per la Fundació Crèdit Andorrà, s’adreça a estudiants i professionals de qualsevol àmbit interessats a millorar la seva comunicació no verbal i utilitzar-la com a eina de negociació i comunicació. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 16 i 17 de maig.

 Els objectius del programa són:

  • Proporcionar a l’assistent consciència del seu propi llenguatge corporal i dels efectes que té en el seu entorn més immediat.
  • Reforçar els aspectes positius del nostre llenguatge no verbal i obtenir una comunicació eficaç.
  • Reconèixer les emocions i els sentiments a través del llenguatge no verbal.
  • Conèixer i interpretar el llenguatge no verbal dels nostres interlocutors, tant en les relacions personals com en les professionals.

 

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere