Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Preparant les Jornades Catalunya Futura a Poblet / ACUP

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

poblet_01

 Els propers 9 i 10 de maig tindrà lloc la segona edició de les Jornades Catalunya Futura al Monestir de Poblet. Enguany el tema central de debat girarà entorn el mercat de treball, capital humà i l’ocupabilitat. Les Jornades s’emmarquen en la iniciativa de la Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (Plataforma CTI), que impulsa l’ACUP amb el suport de ‘la Caixa’ i la col·laboració de Foment del Treball Nacional, la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) i a la que s’han adherit Abertis, Repsol, Aquology, Festo Pneumàtic, Sigma, la Universitat de Vic, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

 Les Jornades Catalunya Futura es celebren anualment amb l’objectiu de fer avançar la societat del coneixement a Catalunya i estan concebudes com un espai de treball i discussió d’alt valor estratègic entre les empreses i les universitats, i la seva assistència és només per invitació. Estan restringides a un grup d’unes 40 persones representatives dels mons empresarial i universitari. Compten amb l’assistència d’experts de reconegut prestigi de Catalunya i d’arreu del món i es posen a debat temes rellevants per progrés social i la competitivitat del país.

 L’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), que agrupa les universitats de Barcelona (UB), Autònoma de Barcelona (UAB), Politècnica de Catalunya (UPC), Pompeu Fabra (UPF), Girona (UdG), Lleida (UdL), Rovira i Virgili (URV) i Oberta de Catalunya (UOC) va posar en marxa el 2013 la Plataforma CTI. Aquesta té com a objectiu principal enfortir el desenvolupament econòmic i social de Catalunya mitjançant el treball conjunt en els propers anys entre les empreses i les universitats del país, en col·laboració amb les administracions públiques.♦

Programa… CLICAR AQUÍ 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere