Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPV i l’Ajuntament de Gandia amplien la col•laboració per a la promoció de la ciutat i del campus de la UPV a la localitat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Gandía

 La Universitat Politècnica de València (UPV) i l’Ajuntament de Gandia han signat l’ampliació del conveni de col·laboració per a la promoció externa de la ciutat i del campus universitari de Gandia, cooperació que s’ha prorrogat anualment des de l’inici d’aquesta l’any 2006 i que enguany inclou, a més, la duplicació de la quantitat aportada pel consistori de la localitat de la Safor.

 Així, l’Ajuntament de Gandia, que contribuïa amb 25.000 euros anuals, passa a aportar 50.000 euros, que sumats als 25.000 pagats per la UPV, suposen un total de 75.000 euros que ambdues institucions destinaran a la realització de múltiples accions que ajuden a consolidar tant la ciutat com el campus com a referents en àrees d’interès mutu.

 A l’acte protocol·lari van assistir tant el rector de la UPV, Francisco Mora, com l’alcalde de Gandia, Arturo Torró; a més de Pepe Pastor, director del campus de Gandia, i Javier Reig, coordinador general de Turisme de l’Ajuntament de Gandia.

Francisco Mora: “És una simbiosi perfecta”

 El rector de la UPV, Francisco Mora, va expressar l’agraïment a l’Ajuntament de Gandia per doblar la seua aportació al conveni: “Aquesta col·laboració és una simbiosi perfecta. El campus de Gandia és un element dinamitzador de la ciutat, capaç de completar els elements atractius més evidents -com el clima i la gastronomia- amb oferta cultural i formativa. Un exemple d’això és la Universitat d’Estiu de la UPV, que tindrà lloc al juliol i que a Gandia sens dubte tindrà un atractiu especial”.

 Per la seua banda, l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, va destacar “la gran labor educativa i de recerca que, des del campus de Gandia de la UPV, es realitza en matèria de Turisme, un dels sectors més importants d’Espanya que és, a més, un motor vital per a l’economia de la ciutat. Aquest tipus de col·laboracions són molt importants per a continuar impulsant -entre tots els agents implicats- la ciutat de Gandia”.

 El director del campus de Gandia de la UPV, Pepe Pastor, va afirmar que aquest conveni contribueix a donar a conèixer el vessant més universitari de la ciutat, amb tot el que suposa de dinamització cultural, científica i d’innovació empresarial: “Enguany, que el campus de Gandia compleix 20 anys, volem que la ciutat se senta especialment orgullosa de ser ciutat universitària i que el públic de fora ens reconega d’aquesta manera”.

Realització i divulgació de les activitats culturals, científiques i d’innovació

 Entre les accions promogudes pel nou conveni es troben la divulgació de les activitats culturals, científiques i d’innovació que s’impulsen des del campus de Gandia a través de diversos canals -mitjans de comunicació tradicionals, xarxes socials, televisió, materials gràfics, etc.- i la realització d’activitats per a públics específics, la Setmana de la Ciència, conferències en centres d’educació preuniversitària o jornades de tipus científic.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere