Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

1er World Wide EPS Meeting de la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Presentación1

 L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida vol potenciar la internacionalització animant el seu estudiantat a realitzar estades a l’estranger i captant alumnat forà mitjançant programes de mobilitat. Per això, ha organitzat el primer World Wide EPS Meeting, una trobada internacional d’universitats que tindrà lloc avui dia 14 i demà15 de maig. Hi prendran part representants d’una desena de centres d’Europa, Àsia i Amèrica amb els que l’EPS ja manté vincles de col·laboració.

 Aquest centre de la UdL imparteix una doble titulació amb la VIA University College de Dinamarca i per l’any vinent té previst posar en marxa un màster conjunt en Enginyeria Informàtica i Ciències de la Computació amb la Faculty of Mathematics and Natural Sciencies ITB de Bandung (Indonèsia). A banda d’aquestes dos universitats, a la trobada també en participen d’Alemanya, Finlàndia, Eslovènia, Romania, Polònia i Bòsnia-Hercegovina. 

 El director de l’EPS, Francesc Giné, defensa que “els futurs professionals sorgits de l’Escola Politècnica Superior han de ser capaços d’afrontar amb les màximes garanties d’èxit els seus futurs reptes laborals, comprendre i visualitzar de forma global les autèntiques i excel·lents oportunitats laborals que s’ofereixen a escala europea i mundial”. En aquesta línia, Giné també vol potenciar les pràctiques en empreses de l’estranger. 

 Durant aquest curs 2013-14, 25 alumnes de l’EPS han realitzat estades de mobilitat a l’estranger, a les universitats participants al World Wide EPS Meeting i altres del Regne Unit, Irlanda, Suècia i Turquia;  i ha rebut 13 estudiants d’universitats d’arreu. L’experiència de l’alumnat de mobilitat servirà per encoratjar els seus companys, ja que els mateixos estudiants explicaran les seues vivències a l’Auditori del Centre de Cultures.

 Les universitats participants en aquesta primera edició del World Wide EPS Meeting són:

Novia University of Applied Sciences. Vaasa (Finlàndia)

Hochschule – Esslingen. Esslingen (Alemanya)

University of Maribor. Kungota (Eslovènia)

FACENS-Faculdade de Engenharia. Sorocaba (Brasil)

University Politehnica of Bucharest. Bucharest (Romania)

Silesian University of Technology. Gliwice (Polònia)

Faculty of Mathematics and Natural Sciencies ITB. Bandung (Indonèsia)

VIA University College. Horsens (Dinamarca)

University Dzemal Bijedic. Mostar (Bòsnia-Herzegobina) ♦

 

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere