Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Crítica feminista a una portada de LO CAMPUS : Debat obert / UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

portada

La portada del número de la revista LO CAMPUS número 23 que inclou unes pàgines temàtiques sobre “A la Universitat de Lleida manen les dones?” ha estat criticada pel Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida (UdL), que ha enviat a la redacció de LO CAMPUS el següent text:

 

Benvolgut, benvolguda, 

Des de el Centre Dolors Piera volem agrair-vos l’interès per treballar el tema de la igualtat de gènere en el context universitari i visibilitzar-lo en portada, tal com heu fet. No obstant això, i lamentant-ho molt, us hem de manifestar que la imatge que il·lustra la portada ens ha semblat desencertada perquè recau en la projecció d’un determinat estereotip de dona que no afavoreix la igualtat i transmet una idea frívola que menysté el que som i fem les dones universitàries.  

Deixant de banda que des de l’àmbit de la salut ja fa anys que adverteixen de les conseqüències perjudicials d’aquest tipus de sabata, és sabut que els talons d’agulla tenen per objectiu ressaltar les formes i la sexualitat i, amb el seu ús, consegüentment, es promou una imatge de les dones com a objectes sexuals. 

És aquesta la imatge que volem projectar sobre les nostres universitàries, tant professores, estudiantes i personal d’administració i serveis? 

Rebeu una salutació cordial.
Equip del Centre Dolors Piera

 

———————-

 Aquesta critica la redacció de LO CAMPUS l’ha posat a debat a la comunitat universitària de la UdL i ho ha fet a traves del quinzenal d’opinió “LO CAMPUS 2.0” número 6 que fa arribar als quasi 10 mil estudiants de la UdL.

Link del “LO CAMPUS 2.0” número 6 … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere