Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Administratius d’universitats d’arreu d’Europa visiten la UAB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

UAB erasmusstaffweek,0

Del 12 al 16 de maig, 25 membres del personal d’administració i serveis procedents d’universitats d’arreu d’Europa visitaran el campus durant l’edició d’enguany de l’Erasmus Staff Week. Els visitants coneixeran el funcionament i els serveis de la UAB i, a més, podran donar a conèixer les seves institucions a la fira que tindrà lloc el dijous, dia 15, a la Plaça Cívica.

 Els 25 treballadors universitaris que participen a l’Erasmus Staff week d’enguany provenen de Regne Unit, Grècia, Xipre, Polònia, Itàlia, Àustria, Turquia, França, República Txeca, Lituània, Noruega, Romania, Alemanya, Portugal, Hongria i Països Baixos.

 El dilluns, seran rebuts pel vicerector de Relacions Internacionals, Lluís Quintana; la cap de l’Àrea de Relacions Internacionals, Marta Vilalta; i la coordinadora dels programes d’intercanvi, Mònica Leiva. I, al llarg de la setmana, recorreran el campus per prendre contacte amb els serveis a la comunitat universitària de la UAB (l’àmbit de participació, l’International Welcome Point, etc.) i visitar algunes facultats.

 A més, es familiaritzaran amb aspectes del funcionament institucional com ara la comunicació i promoció o les relacions internacionals, i amb característiques de la vida al campus com ara el multilingüisme o les activitats culturals.

 D’altra banda, el dijous, 15 de maig, entre les 12 h i les 13 h, els visitants oferiran informació sobre les seves universitats a la fira que tindrà lloc a la Plaça Cívica.

Mobilitat per al PAS

 El programa Erasmus Staff Mobility, a través del programa Erasmus, preveu estades formatives pel personal d’universitats a d’altres universitats europees. L’objectiu és que les universitats europees intercanviïn experiències i puguin obrir espais comuns de col·laboració per tal de consolidar l’Espai Europeu d’Educació Superior.

 L’Erasmus Staff Mobility permet que personal de diferents països comparteixi formes d’organitzar, experiències i pràctiques de les altres institucions per tal de millorar estructures i mètodes de treball. Les estades es poden dedicar a tallers i seminaris, a formació, a observació directa, etc. En aquest context, la UAB organitza l’Erasmus Staff Week per setè any consecutiu.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere