Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UIB organitza la Universitat d’Estiu DYN@MO 2014

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

thumbnail_320_-1_278234_web

 La Universitat d’Estiu DYN@MO 2014 duu per títol “Implementant vehicles elèctrics respectuosos amb la ciutat i els ciutadans”, i se centra en l’anàlisi de l’electromobilitat com a mitjà sostenible per al transport urbà: per què l’electromobilitat, tipologies i reptes locals per a la seva aplicació.

 La inauguració de la Universitat d’Estiu anirà a càrrec del doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB, el senyor Gabriel Vallejo, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palma, el señor Eckard Larosch, coordinador del projecte DYN@MO a la ciutat d’Aquisgrà, el doctor Miquel Grimalt, cap del Departament de Ciències de la Terra de la UIB, i la doctora Joana Maria Seguí, gerent d’avaluació del projecte DYN@MO.

 La Universitat d’Estiu DYN@MO s’emmarca en el projecte CIVITAS DYN@MO, l’objectiu principal del qual és l’aprenentatge estructurat i l’adquisició de competències professionals en mobilitat urbana sostenible.

 Per a la promoció i l’intercanvi d’experiències sobre aquesta temàtica a Europa la iniciativa CIVITAS, cofinançada per la Unió Europea, va disenyar tres sessions de la seva universitat d’estiu, la primera de les quals va ser el 2013, i les altres dues el 2014 i el 2015.

 Totes les sessions les organitza la Universitat de les Illes Balears i s’adrecen a estudiants i joves professionals que treballen en l’àmbit de la mobilitat urbana sostenible.  

Dies: del 14 al 16 de maig
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

 

PROGRAMA… CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere