Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Sessió de treball per a la reacreditació del Manual d’Avaluació Docent de la UPC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

img_11866715_1

El proper divendres, 30 de maig, tindrà lloc la sessió de treball del Comitè d’avaluació externa de l’AQU Catalunya per a la reacreditació del Manual d’Avaluació Docent de la UPC. En aquesta sessió hi participaran representats del Consell de Direcció de la UPC, dels equips directius de departaments i centres docents, així com del professorat i de l’estudiantat implicats en el procés.

 El programa de certificació de l’avaluació dels mèrits docents del professorat de les universitats públiques catalanes estableix una etapa d’acreditació, distribuïda en dues fases, de l’aplicació dels models d’avaluació docent que recullen els respectius manuals.

 La primera fase, de caràcter intern, culmina amb l’elaboració d’un informe d’autoavaluació, mentre que la segona fase, de contrast extern, la du a terme el Comitè d’Avaluació Externa nomenat a tal efecte per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya), que realitza una sessió de treball, segons el calendari previst per la mateixa agència, a cadascuna de les universitats públiques catalanes.

 En el cas de la UPC, la visita d d’aquest Comitè d’Avaluació Externa tindrà lloc el 30 de maig, a la Sala del Llac de l’edifici Rectorat (c. Jordi Girona, 31, Barcelona), de 8.30 a 19.30 hores. El Manual d’Avaluació Docent de la UPC, aprovat el 2007 i modificat el 2013, té com a referència les recomanacions de l’AQU Catalunya.

 La visita del Comitè s’iniciarà a les 8.30 hores amb l’anàlisi de la documentació i de l’informe d’autoavaluació entre el Comitè d’Avaluació Externa i la Comissió d’avaluació de la UPC, i seguirà amb la reunió de treball amb les persones responsables de la gestió del professorat (vicerectors i directors i directores de departaments i centres docents).

 Continuarà amb una audiència amb representats del professorat i, posteriorment, amb representats de l’estudiantat que han estat convocats a tal efecte. A les 16 h, hi ha programada una reunió oberta a tots els membres de la comunitat universitària qui vulguin fer aportacions en aquest procés.

 A les 18.30 h, tindrà lloc la reunió interna del Comitè d’Avaluació Externa, que, a les 18.30 hores, prèviament a la cloenda de la jornada, farà públiques les seves conclusions a la Comissió d’avaluació de la UPC.

 A partir de l’informe d’avaluació definitiu, la Comissió específica per a la Valoració dels Mèrits i Activitats Individuals de l’AQU Catalunya reacreditarà el model d’avaluació docent de la UPC i proposarà, si calen, propostes que millorin el procés i el propi Manual. Aquesta acreditació tindrà una validesa de cinc anys.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere