Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’enginyer informàtic i doctor en Estadística i Optimació per la UPV José María González guanya el IV Premi Siemens d’Anàlisi de Processos

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

upv siemens_interior

 L’enginyer informàtic i doctor en Estadística i Optimació per la UPV José María González Martínez ha sigut guardonat amb el IV Premi Siemens d’Anàlisi de Processos per l’article “Bilinear modeling of batch processes. Part III: parameter stability” (Modelització bilineal de processos per lots. Part III: estabilitat paramètrica).

 El guardó, concedit triennalment pel grup alemany de treball Prozessanalytik en col·laboració amb l’empresa Siemens, es lliura a investigadors menors de 30 anys per la destacada aportació a la comunitat científica en el camp de l’analítica de processos.

 Aborda la importància de l’estabilitat dels paràmetres en el disseny de sistemes

 L’article premiat, supervisat pel doctorand de la UPV José Camacho i el catedràtic del Departament d’Estadística i Investigació Operativa Aplicades i Qualitat (DEIOAQ-UPV) Alberto Ferrer, aborda la importància de l’estabilitat dels paràmetres en el disseny de sistemes precisos de control de processos sobre la base de mètodes multivariants de projecció estadística.

 L’objectiu final del pla de seguiment en un procés per lots és una operació segura i estable per a produir amb una qualitat elevada i reduir al mínim el desaprofitament de productes en lots fora d’especificació.

 El jurat elogia la precisió del treball, la rellevància i l’orientació pràctica

 El comitè científic encarregat de la concessió del premi ha destacat “la precisió i minuciositat” del treball premiat: “Es tracta d’un article excel·lent i molt comprensible, que no sols representa un estudi d’aplicació simple, sinó que està orientat a la pràctica. Està a l’avantguarda del que podria considerar-se una segona ona de recerca en el lot multivariat de control estadístic de processos”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere