Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Visites guiades a la Ruta del Paisatge dels Genis / Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de la URV

Notícia anterior
Notícia posterior

cuadro1

El 8 de juny, es podran descobrir les anècdotes i aventures més curioses que van viure Gaudí, Miró, Casals i Picasso a Costa Daurada i Terres de l’Ebre, de la mà dels/les guies dels centres culturals de la Ruta del Paisatge dels Genis.

 Sabies que Picasso va viure en una cova al Parc Natural dels Ports, a Horta de Sant Joan? O que Miró va passar una nit al caserna per observar els estels a la platja de la Pixerota de Mont-roig?

 Aquestes i moltes altres històries es descobriran a les visites guiades especials que la Ruta del Paisatge dels Genis oferirà a cadascun dels centres culturals de la Ruta per donar a conèixer la influència que aquest territori va exercir en la personalitat i en l’obra d’aquests grans genis.

 Aquests Centres Culturals són: Gaudí Centre a Reus, Centre  Miró a Mont-roig, Casa Natal al Vendrell, Vil·la Museu Pau Casals al Vendrell i Centre Picasso a Horta de Sant Joan.

 Com eren, què feien, quines eren les seves aficions, amb qui es relacionaven, quins llocs freqüentaven? Com interpretar en la seva obra els elements referents a la natura, els costums i la gent d’aquest territori? I, sobretot, aprendre a mirar amb els seus ulls el paisatge que tant els va inspirar.

 Totes les visites començaran alhora a les 12h. Els assistents han d’escollir quin dels cinc centres culturals de la Ruta estan interessats en visitar reservant la seva plaça, al correu electrònic de l’Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis info@elpaisatgedelsgenis.cat (L’últim dia per inscriure’s és el 5 de juny).

 L’Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis té la seu al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili a Vila-seca. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere