Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Pla estratègic UPV 2020

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

 f03f4eed24597c35b05f85f8d5f02b75cc874e52

 La Universitat Politècnica de València (UPV) ja treballa en l’elaboració del nou Pla estratègic UPV 2020, que abastarà el període 2015-2020 i per a la creació del qual vol comptar de manera significativa amb la participació tant dels membres de la comunitat universitària de la UPV com de la societat en general.

 Amb aquesta finalitat, la Comissió del Pla Estratègic (CPE) ha llançat una pàgina web pròpia en la qual s’ofereix l’opció d’opinar i suggerir en les diverses fases de creació del nou Pla, i a la qual pots accedir directament a través de l’enllaç situat a peu de pàgina.

 Ací, no solament pots votar i opinar sobre propostes realitzades per la CPE, sinó també sobre les realitzades per altres usuaris, a més de poder realitzar els teus propis suggeriments, que al seu torn podran ser votats.

 A partir de tota la informació recaptada, la CPE considerarà la modificació, l’eliminació o la inclusió de nous elements del Pla estratègic UPV 2020, amb la finalitat que aquest siga una eina de qualitat i consens que ajude a millorar la nostra Universitat.♦

 

Esborrany del Pla estratègic … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere