Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les novetats en màrqueting, com ara Big Data o ‘eye tracking’, en un congrés en la Facultat d’Economia de la UV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

big data

El Big Data, és a dir, la recollida sistemàtica de dades digitals relacionats amb el consum de masses i el ‘eye tracking’ o seguiment del moviment dels ulls per a estudiar la seua trajectòria com instrument de neuro-màrqueting seran dos dels temes que es presentaran en la Universitat de València amb motiu de la 43 edició de la European Màrqueting Academy Conference (EMAC), que tindrà lloc en la Facultat d’Economia entre el 3 i el 6 de juny.

 A més, entre les novetats que s’exposaran en el congrés, organitzat pel departament de Comercialització i Investigació de Mercats, destaca el bio-màrqueting, és a dir l’aplicació dels bio-ritmes al món del màrqueting, o la tècnica coneguda com ‘face expression’, basada en la comunicació que revelen les micro expressions facials, seran altres dels temes abordats.

 En total, es presentaran 525 ponències –d’entre els 995 treballs remesos inicialment– i 98 pòsters. Al costat d’aquests treballs basats en temes nous en el camp del màrqueting, s’oferiran altres ponències que aprofundiran en qüestions, agrupades en 21 àrees temàtiques, com la publicitat, la promoció i comunicació, el màrqueting industrial, el comportament del consumidor, la innovació en productes i serveis, la internacionalització, la gestió de la marca i els social media, entre uns altres.

 Más de 800 investigadors

 Més de 800 acadèmics de màrqueting i professionals de la investigació avançada de tot el món es donaran cita durant tres dies en la Universitat de València , que es convertirà en «el centre de l’intercanvi d’idees i avanços sobre màrqueting», explica el seu president, el catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València, Enrique Bigné. Els assistents procediran, principalment, de països europeus i nord-americans, encara que també destaca la presència d’investigadors de països com Austràlia, Brasil, o Xina, entre molts altres.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere