Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Iain McLoughlin, nou director del Servei de Carreres Professionals d’ESADE Business School

Notícia anterior
Notícia posterior

esade

Ha desenvolupat la carrera professional en universitats i escoles de prestigi internacional, com la London Business School, la London School of Economics o la University of London

 

 Iain McLoughlin s’incorpora a ESADE com adirector del Servei de Carreres Professionals de la Business School, amb l’objectiu de potenciar la relació entre els alumnes i els reclutadors d’empreses d’arreu del món que cerquen a ESADE futurs líders per a les seves companyies. El directiu ha desenvolupat la carrera professional en algunes de les universitats i escoles de negocis més prestigioses d’Europa, com la London Business School, la London School of Economics o laUniversity of London.

 McLoughlin destaca que, d’ESADE, el va atraure principalment “la qualitat i la diversitat dels estudiants”. En una sola classe d’MBA, hi ha fins a 43 nacionalitats diferents. Cal esmentar que ESADE és considerada la primera escola del món en diversitat d’alumnes, segons el rànquing de The Economist.

 Malgrat les dificultats econòmiques, el 91 % dels MBA d’ESADE graduats el 2013 van trobar feina tres mesos després de la graduació (el 22 % en posicions de consultoria, el 18 % en finances i el 60 % restant, aproximadament, al sector industrial). Això demostra que ESADE ha desenvolupat forts vincles amb reclutadors que cerquen graduats excel•lents, amb talent i grans habilitats.

 Valor internacional

 El 17 % dels MBA d’ESADE troben feina a Espanya i un terç de la promoció opta per treballar fora d’Europa. En aquest sentit, McLoughlin creu que l’Orient Mitjà i l’Índia seran, possiblement, les destinacions principals que ofereixin més bones oportunitats als graduats.

 Per això, l’equip de Carreres Professionals d’ESADE treballa amb els reclutadors de les regions on es dirigeixen cada vegada més estudiants. Entre elles, McLoughlin destaca l’Índia, Dubai, l’Amèrica Llatina i els Estats Units com a potencials destinacions on el nou talent podrà promocionar. Així mateix, assegura que “la mentalitat internacional dels participants delBachelor in Business Administration (BBA), dels Masters of Science (MSc) i dels programes CEMS enriqueixen ESADE i fan que sigui una escola atractiva per a les empreses que cerquen nous fitxatges”.

Orientació a l’hora de cercar feina

 El Servei de Carreres Professionals d’ESADE proporciona als alumnes i a les empreses un servei flexible i personalitzat a fi de facilitar-los que puguin assolir els seus objectius. D’una banda, orienta els alumnes en les diferents etapes del procés de cerca de feina o de pràctiques professionals, i n’identifica i en defineix els objectius professionals per tal que puguin aconseguir el lloc de treball que encaixi millor amb les seves expectatives.

 D’altra banda, “Carreres Professionals treballa estretament amb la xarxa d’empreses que recluten cada any a ESADE, per tal que totes elles puguin fer presentacions o activitats amb els alumnes que s’ajustin millor a les seves necessitats, com també publicar les seves ofertes al portal d’ocupació de la universitat, amb vista a trobar els perfils dels candidats més idonis per a les seves vacants”, han explicat des del Servei.

Una carrera professional extensa

 Iain McLoughlin és BA in Economics per la Liverpool John Moores University i Diploma inCareers Guidance per la Manchester Metropolitan University. D’entre la seva extensa carrera professional, destaquen la seva posició com a Career Consultant a la University of London, que inclou els colleges de SOAS, King’s, Queen Mary i UCL, i el seu càrrec d’Assistant Director de LSE Careers a la London School of Economics.

 Els darrers tres anys, Iain McLoughlin ha estat Head of Experienced Hire and Operations a la London Business School, on ha liderat l’equip de persones que donen suport als estudiants dels programes Executive MBA, Global Executive MBA (Àsia, América i Europa) i Sloan Lead.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere