Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Trobada Alumni UAB, el 20 de juny

Notícia anterior
Notícia posterior

mitjana.alumni logo

El divendres 20 de juny tindrà lloc la primera Trobada Alumni de la UAB, que acollirà a l’antic alumnat de la Universitat. La trobada inclourà un recorregut guiat en autobús, una fotografia de grup, una xerrada entre dos alumni de la UAB sobre l’impacte social de la recerca i una vetllada amb refrigeri i música.

 Totes aquelles persones que hagin fet els seus estudis, també de postgraus, màsters o doctorats a la UAB, o siguin professorat o ho van ser, o Personal d’Administració i Serveis (PAS), estan cridats a assistir a aquesta trobada.

 La primera trobada Alumni de la UAB s’iniciarà a les 18.00 hores del divendres, 20 de juny, i s’allargarà fins a la nit. Un recorregut en autobús turístic pel campus, que farà algunes parades perquè s’hi vagi incorporant professorat de les diferents facultats, donarà el tret de sortida. A continuació, es farà una fotografia de grup amb tots els assistents a les Columnes de la UAB, tot un símbol identificatiu d’aquesta universitat.

 A les 20.00 hores, el Rector de la UAB, Ferran Sancho, rebrà als Alumni, i a continuació assistiran a la xerrada en format de conversa entre dos antics estudiants: la periodista Mònica Terribas, i el científic Miquel Osset, titulada “”Impacte social de la recerca. Com es comunica?”.

 La trobada conclourà amb un refrigeri i música, a partir de les 21.00 hores, a la Torre Vila-Puig, al costat de Vila Univeristària. Serà el moment per a parlar relaxadament, compartir i recordar les estones viscudes a la UAB amb els antics companys i professorat i alhora serà un espai per establir noves relacions.

 Tot seguit, es lliurarà el premi Alumni UAB 2014, a una destacada persona que hagi estudiat a l’Autònoma i que hagi destacat en la seva professió o que hagi desenvolupat un projecte de valor per la societat. Al formulari d’inscripció es poden proposar persones candidates al premi.

 Cal inscriure’s a la pàgina web per assistir a aquesta trobada, que és oberta i gratuïta a tot l’antic estudiantat de la UAB.

 El comissari de l’exposició i un dels directors del projecte OLMARCAT és el professor Pere Navalles, del Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual UAB. El Dr. Navalles ha estudiat aquest tema en la seva tesina i la seva tesi doctoral. Les podeu consultar a la Biblioteca.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere