Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’ISPC formarà experts en emergències a partir del pròxim curs

Notícia anterior
Notícia posterior

Aspirants_mossos

 L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) acollirà a partir del pròxim curs 2014-2015 el nou Grau en Seguretat, una titulació universitària que permetrà formar joves especialitzats en riscos, emergències i delictes de tota mena.

 La directora de l’ISPC, Núria Aymerich, ha explicat que aquest grau té “una visió holística, global i internacional de la seguretat, innovadora respecte d’altres programes existents, tant a nivell nacional com internacional”.

 Alhora, ha assegurat que el graduat en seguretat podrà fer front a situacions mediambientals greus, emergències nuclears, casos de seguretat alimentària, de ciberseguretat o de delictes financers.

 El Grau s’estructura en 240 crèdits, organitzats en quatre cursos de dos semestres i el personal docent encarregat d’impartir-lo està format per professorat de la Universitat de Barcelona (UB), així com per experts en aquestes matèries.

 El nou curs començarà el mes de setembre vinent i a partir d’aquest dimarts, 3 de juny ja poden començar a realitzar-se les inscripcions.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere