Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

José Luis Guillén, nou director general de la Fundació Privada UAO CEU

Notícia anterior
Notícia posterior

uao

 El Patronat de la Fundació Universitària Sant Pau CEU va acordar en la seva sessió del 31 de maig el nomenament de José Luis Guillén com a director general de la Fundació Universitària Sant Pau CEU i de la Fundació Privada Universitat Abat Oliba (UAO CEU).

 Guillén, de 43 anys, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid, va fer el Màster en Economia i Direcció d’Empreses (MBA) d’Iese i el General Management Program a Harvard Business School.

 La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en empreses multinacionals: ha estat soci director de KPMG, membre del seu Comitè de Direcció i responsable de la Pràctica d’Estratègia i Operacions.

 Anteriorment va treballar a PWC, Bain & Co i a Telefónica Media; actualment era al CEO de Social Venture i en els últims temps ha estat col·laborador del Departament d’Ètica d’Iese.

 La Fundació Universitària Sant Pau CEU és una institució que treballa des de fa més de 80 anys per promoure la formació integral de la persona en tots els nivells educatius.

 Fundada el 1933 per l’Associació Catòlica de Propagandistes (ACdP), als seus centres docents s’imparteixen programes educatius que abracen des de l’Educació Infantil i Universitària fins a estudis de postgrau i formació professional.

 Actualment, té seus a Madrid, Barcelona, València, Castelló, Alacant, Elx, Jerez, Múrcia, Sevilla, Valladolid, Vigo i Vitòria.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere