Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Un hort Ecosolidari al campus de Montilivi de la UdG

Notícia anterior
Notícia posterior

udg

L’objectiu és aportar productes alimentaris a La Sopa i iniciar un programa de reinserció social. També hi participen estudiants de la UdG que reben un aprenentatge socioambiental.

 La Universitat de Girona posa en marxa, en uns terrenys situats rere la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials al Campus Montilivi, l’hort Ecosolidari, un projecte de reinserció social destinat als usuaris del centre d’acollida La Sopa de Girona, on també hi participen estudiants de la UdG que reben un aprenentatge socioambiental.

 L’objectiu és doble: d’una banda, aportar productes alimentaris a La Sopa i, de l’altra, endegar un programa de reinserció social que beneficiarà als mateixos usuaris del centre a través del cultiu ecològic i l’aprenentatge en gestió i producció d’horts urbans. Per a aquestes tasques, els usuaris de La Sopa rebran un acompanyament per part d’estudiants de la UdG que participen en el programa d’Activitats Solidàries de l’Oficina de Cooperació, els quals també es beneficiaran d’aquest aprenentatge.

 L’hort Ecosolidari és una iniciativa de l’Oficina de Cooperació per al Desenvolupament, l’Oficina Verda de la UdG, el consorci del centre d’acollida La Sopa, el Departament de Ciències Ambientals UdG, el Departament EQATA UdG i el Centre Cristià Universitari (CCU), amb el suport del Consell Social, l’Ajuntament de Girona, la Fundació Ramon Noguera, Ferreteria Puig, Casas Palets i Can Amat.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere