Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UAB crea noves ajudes d'”emergència” per a alumnes amb greus dificultats econòmiques

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

 La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha creat unes noves ajudes d’emergència per garantir que els alumnes amb les rendes més baixes que s’enfrontin a “greus dificultats econòmiques” de desestructuració familiar i social puguin continuar els estudis de grau o màster.

 La universitat ha dedicat en aquest curs 300.000 euros a aquestes noves ajudes i a les beques Finestreta, creades el 2013 per a situacions sobrevingudes dels estudiants que dificultin continuar la carrera, tot i que són incompatibles entre sí, ha informat aquest dijous el centre en un comunicat.

 Els alumnes poden demanar aquesta ajuda per a cada un dels cursos 2012-13 i 2013-14 en un termini que s’acabarà el 30 de juny, i la resolució d’aquestes subvencions es publicarà el 12 de desembre.

 Aquest suport econòmic pot estar destinat a despeses de matrícula, recàrrecs associats a la morositat econòmica de la matrícula, estades de pràctiques, i altres casos que consideri la comissió de selecció.

 Els criteris de selecció són acreditar “situació d’emergència” que estigui causada per la persona sol·licitant i que hagi comportat un empitjorament important de la seva situació econòmica, social o familiar; tenir nacionalitat d’un estat-membre de la UE, i estar cursant estudis en la UAB.♦what-20-euros-will-get-you-around-the-eurozone

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere