Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Estudiants catalans i balears defensen l’educació musical i celebració del Festival Simfònic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

Més de 150.000 alumnes catalans surten al carrer per cantar a favor de l’educació musical i contra la LOMCE

4196202_0

 La plaça Johann Sebastian Bach del Vendrell (Baix Penedès) ha estat el lloc escollit per fer l’acte central de ‘Dóna la nota’, un projecte impulsat pel Camp d’Aprenentatge Pau Casals del municipi. Aquest divendres a les 11 del matí s’hi han reunit més de 500 alumnes de les escoles i instituts vendrellencs per tal de cantar la cançó ‘Mirall de Pau’, composta per l’ocasió. La iniciativa vol reivindicar la importància de l’educació musical a les escoles i mostrar l’oposició a que l’assignatura quedi relegada a ser una optativa, tal com proposa la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat de l’Ensenyament (LOMCE). A tot Catalunya, uns 150.000 nens i joves d’uns 500 centres educatius s’han unit al projecte.

Fotografia: Àngels López professora de música i veu de cançó “Mirall de Pau”, cantant la peça amb els nens i les nenes del Vendrell. Fotògraf: Laia Poblado.

 

 7.000 estudiants de música catalans i balears celebren el Festival Simfònic

musica

Estudiants de música d’arreu de Catalunya i les Balears s’han sumat aquest dissabte al Festival Simfònic, una mostra musical que aplega els alumnes de les diferents aules i escoles de música del país en més de 130 concerts repartits pel territori. Aquest any es calcula que uns 7.000 estudiants han mostrat el seu talent en les diferents actuacions programades. A la demarcació de Lleida s’han fet catorze concerts amb més de 700 alumnes. En destaca el de l’Aula de Sons, l’escola de música tradicional de la ciutat de Lleida, que ha participat per primera vegada amb un concert de gralles i acordions. L’actuació s’ha fet al pati de l’hemeroteca de la Biblioteca Pública de Lleida.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere