Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Trobada Empresarial al Pirineu preguntarà sobre la influència de la consulta en els negocis

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

los-peores-modelos-de-negocios-de-internet-y-los-negocios-mas-rentables

 La XXV Trobada Empresarial al Pirineu, a la Seu d’Urgell (Lleida), en què participaran dijous la ministra de Foment, Ana Pastor, i divendres el president de la Generalitat, Artur Mas, inclourà en el seu baròmetre una pregunta als empresaris sobre la influència en els seus negocis de la consulta sobiranista convocada per al 9 de novembre.

 “Hem d’acabar de consensuar la pregunta, anirà en la línia de plantejar als assistents com pensen que els afectaria la consulta sobiranista als seus negocis”, ha avançat un dels vocals de la junta organitzadora, Vicenç Voltes.

 A tres dies de la tradicional reunió empresarial, la Trobada té 560 persones inscrites procedents de Catalunya, d’altres punts d’Espanya i d’Andorra.

  El president de la Generalitat obrirà la jornada divendres al matí, i l’expresident Jordi Pujol farà una de les intervencions de la tarda, en un panell que versarà sobre ’25 anys fent empresa’.

Arrenca dijous

 La Trobada, arrenca dijous amb un programa en el qual figuren el professor de Business School Josep Maria Gasalla; el president executiu de Privalia, Lucas Carné; el director general de Gaes, Antoni Gassó; el de Lleida.net, Sisco Sapena, i el fundador de Pepephone, Pedro Serrahima.

 També participaran el primer dia el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura; el professor de Psiquiatria de la Universitat de Nova York, Luis Rojas Marcos; el fundador de La Bruixa d’Or, Xavier Gabriel, el president d’Epsa, José Llorens, i l’advocat Miquel Roca, un dels ponents de la Constitució, que reflexionarà sobre economia i política avui.

 A la nit, el vicepresident i conseller delegat de CaixaBank, Joan Maria Nin, protagonitzarà el sopar-conferència.

 Divendres se sumen al programa del fòrum el director general de CaixaBank, Joan Antonio Alcaraz, i el cap d’Economies Desenvolupades del BBVA, Rafael Domènech, per analitzar l’actual situació i reflexionar sobre reptes i oportunitats.

 El professor d’IESE, Alfredo Pastor, i el sotsdirector gerent del Mecanisme Europeu d’Estabilitat (Mede), David Vegara, figuren després en una taula rodona del mateix panell econòmico-financer.

 El director general de Cirsa, Joaquim Agut; el de Hero, Sergio Elizalde; el president de Seeliger i Comte, Luis Conde, i el de Bon Preu-Esclat, Joan Font, protagonitzaran la següent taula rodona sobre ‘què importa a les empreses’.

 Dos economistes coparan part de la tarda, amb Xavier Sala i Martin, que parlarà sobre competitivitat i la Catalunya de futur, mentre que José María Gay de Liébana ho farà sobre crisis, dèficit i endeutament.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere