Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Lluís Franco pren possessió avui dimarts com nou president del CTESC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

lluis_franco_475

 Lluís Franco prendrà possessió avui dimarts del càrrec de president del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), en un acte que tindrà lloc al Palau de la Generalitat, presidit pel president Artur Mas.

 El Govern ha aprovat el 27 de maig el nomenament del fins ara director de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) i exconseller de Treball de la Generalitat Lluís Franco com a nou president d’aquest òrgan consultiu, i també va nomenar Teresita Itóiz per al càrrec de secretària executiva per al nou mandat.

 Els dos nomenaments han estat proposta conjunta del conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i el d’Empresa i Feina, Felip Puig, i tenen el suport del ple del CTESC.

 Franco era des de 2011 i fins ara director de l’ATC, càrrec en el qual l’ha succeït Teresa Ribas, i ell agafa el relleu de Josep Maria Rañé al capdavant del CTESC.

 Franco (Barcelona, 1961) és llicenciat i doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB), on és professor titular des de 1992, i abans de dirigir l’ATC va ocupar altres càrrecs a la Generalitat en governs de Jordi Pujol.

 Ha estat president del Tribunal Català de Defensa de la Competència entre 2003 i 2009, i conseller de Treball entre 1999 i 2002, entre d’altres responsabilitats.

 La nova secretària, Teresita Itóiz, és professora mercantil i docent a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, i entre 1981 i 2002 va desenvolupar diversos càrrecs a la Conselleria de Treball de la Generalitat, l’últim com a directora de Serveis (1999-2002), mentre que de 1971 a 1981 ha estat cap de comptabilitat a l’empresa privada.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere