Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comença a la capital de Jordània, Amman, la II Conferència Araboeuropea d’Educació Superior (AECHE)

Notícia anterior
Notícia posterior

UB aeche1

 Aquest dimarts, 10 de juny, s’ha inaugurat a la Universitat de Tecnologia Princesa Sumaya (PSUT), a Amman (Jordània), la II Conferència Araboeuropea d’Educació Superior (AECHE). En l’acte, hi ha intervingut el rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez; Ia princesa Sumaya bint El Hassan de Jordània; Issa Batarseh, rector de la PSUT; Sultan Abu Orabi, secretari general de l’Associació d’Universitats Àrabs (AARU); Helena Nazaré, presidenta de l’Associació Europea d’Universitats (EUA), i Joanna Wronecka, cap de la delegació de la UE a Jordània. Aquesta trobada internacional significa la continuïtat de la primera edició de l’AECHE, que va tenir lloc l’any passat a la Universitat de Barcelona i en què es van reunir representants de 175 universitats àrabs i europees.

 L’AECHE, promoguda per la Universitat de Barcelona, l’AARU i l’EUA, és una associació per promoure el diàleg, l’entesa mútua, l’intercanvi de coneixement i una major cooperació entre les universitats àrabs i europees. En aquest marc, té lloc la II Conferència de l’AECHE, amb un programa focalitzat a promoure la mobilitat d’estudiants i investigadors. L’AECHE té, a més, una sèrie de projectes  específics liderats per la Universitat de Barcelona que se centren en aspectes concrets de la cooperació universitària, com ara l’assegurament de la qualitat, la internacionalització i la recerca.

 Tal com es va acordar en la primera conferència a Barcelona, la UB acull la Secretaria de l’AECHE, que està adscrita al Rectorat de la Universitat.

 L’estada del rector Dídac Ramírez a Jordània inclou també les visites a la Universitat de Jordània i la Universitat Hashemite, així com a la seu de l’Institut Cervantes.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere