Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La URL ja forma part del programa “universitat amb cor” de Càritas

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

logo_caritas

 Càritas Diocesana de Barcelona  (Càritas) ha lliurat aquest matí la placa “Universitat amb Cor” a la Universitat Ramon Llull (URL) que reconeix el compromís de la URL de col·laborar amb aquesta organització per promoure el benestar social. Aquest compromís s’ha concretat en la signatura d’un acord marc de col·laboració entre les dues entitats. A la signatura del conveni hi han assistit, per part de la URL, Josep Maria Garrell, rector; i Carlo Gallucci, vicerector de Relacions Internacionals i Estudiants de la URL. I, per part de Càritas, Jordi Roglà, director de Càritas; Fernando  Porta i Antonio Izquierdo, voluntaris de Càritas.

 El conveni de col·laboració signat té l’objectiu d’apropar la comunitat universitària de la URL a l’experiència de Càritas des del punt de vista social, del voluntariat i de la Responsabilitat Social Corporativa. La URL promourà entre el seu alumnat el coneixement de la realitat social i de les accions que duu a terme Càritas, per exemple, l’organització de conferències de sensibilització sobre la realitat social, exposicions temàtiques, jornades formatives, fòrums de debat, taules de Bones Pràctiques en Responsabilitat Social Corporativa, entre d’altres. La URL també facilitarà l’ús gratuït de diferents espais (sala per a conferències i aules) per al desenvolupament d’aquestes activitats de Càritas.

 Alhora la URL promourà el coneixement de les activitats que es poden efectuar en el camp del voluntariat en el món associatiu, amb especial èmfasi a les que Càritas desenvolupa. Així mateix, Càritas facilitarà la col·laboració de voluntaris i professionals gratuïtament en activitats promogudes per ambdues entitats.

 Aquestes accions conjuntes tenen la voluntat de transmetre als joves universitaris els valors de la justícia, la solidaritat, de compartir, de l’esperança i de la dignitat; valors que s’alineen amb la missió  de la URL de proporcionar una formació de qualitat, centrada en la persona i que doni respostes a les necessitats de la societat.

 La finalitat de la URL és consolidar encara més la relació entre totes dues entitats, ja que tres de les institucions federades de la Universitat Ramon Llull, l’Institut Químic de Sarrià CETS Fundació Privada, Fundació Universitat La Salle -FUNITEC i la Fundació Blanquerna ja han subscrit acords de col•laboració amb Càritas.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere