Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Primera jornada d’antics alumnes de la Facultat de Medicina del campus Ciències de la Salut de Bellvitge / UB

Notícia anterior
Notícia posterior

 

 stethoscope

 El dissabte 14 de juny, a partir de les 10 hores, la Sala d’Actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge acollirà la I Jornada d’antics alumnes de la Facultat de Medicina del campus Ciències de la Salut de Bellvitge.  La jornada Alumni 2014 s’iniciarà amb la conferència «Història de l’ensenyament de la medicina al Campus de Bellvitge», a càrrec del Dr. Francesc Gudiol i el Dr. Eduard Jaurrieta, catedràtics del Departament de Ciències Clíniques de la Facultat de Medicina del campus Ciències de la Salut de Bellvitge.

 A les 10.30 hores, el Dr. Jordi Serra, antic alumne de la Facultat de Medicina i membre del King’s College of London, abordarà la ponència «El pacient amb dolor». El Dr. Ferran Aguiló, antic professor de la Facultat de Medicina, parlarà de «La Fundació Vicente Ferrer i l’Hospital Universitari de Bellvitge, una gran experiència de col•laboració». El Dr. Marc Soler, del Col•legi Oficial de Metges de Barcelona, impartirà la ponència «La demografia mèdica a la província de Barcelona. A propòsit de l’estudi BELL-COMB».

 A les 12.30 hores, hi haurà una sèrie de presentacions a càrrec d’antics alumnes de la Facultat de Medicina, que en concret seran Cristina Gutiérrez, José Luis Ferreiro, Ricard Ramos, i Manuel Fernández Quevedo. El prestigiós xef Ferran Adrià,  un dels restauradors més reconeguts actualment en l’àmbit internacional i doctor honoris causa per la UB, impartirà a les 14 hores la conferència magistral «Els grans cuiners i els metges. Què podrem aprendre uns dels altres?».

 La cloenda del matí anirà a càrrec del Dr. Miquel Viñas, delegat del rector com a responsable del campus Ciències de la Salut de Bellvitge; el degà de la Facultat de Medicina, Dr. Francesc Cardellach; el Dr. Alfredo García, director gerent de l’Hospital Universitari de Bellvitge; el Dr. Jaume Padrós, president del Col•legi Oficial de Metges de Barcelona, la Sra. Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, i el Dr. Jordi Trelis, director assistencial de l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

 A les 16 hores, a l’Aulari del campus Ciències de la Salut de Bellvitge hi haurà la sessió «L’espectacle i el teatre dins la medicina» -moderada pel Dr. Santiago Ambrosio i el Dr. A. Morgenstein-  i l’actuació del grup Pallapupes. A les 17 hores, està previst un ball amb el conjunt musical Brut Nature, que serà presentat pel Dr. Joan Miquel Nolla, del Departament de Ciències Clíniques.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere