Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPV presenta 34 tallers de ciència, tecnologia, creativitat, disseny, empresa i emprenedoria en línia per a l’estiu

Notícia anterior
Notícia posterior

Apartament-Xukli-12

 La Universitat Politècnica de València (UPV) presenta la Universitat d’Estiu 2014, una iniciativa que engloba un mínim de 34 tallers, oberts tant a la comunitat universitària com a altres persones interessades en general, i que es desenvoluparan durant el període estival als campus de Gandia, Alcoi i Vera (València).

 Els cursos, la inscripció als quals ja està oberta en la majoria de casos, abasten múltiples branques del coneixement, des de ciència i tecnologia fins a creativitat i disseny, passant per empresa i emprenedoria en línia.

Cinema, programació, màrqueting, ràdio, física o posicionament web, entre molts altres temes

 Així, aquelles persones que desitgen aprofitar alguns dies de l’estiu per a ampliar la seua formació, poden apuntar-se a tallers sobre temes tan variats com retroinformàtica, geomàtica, màrqueting, posicionament web, innovació radiofònica, comunicació, cinema o reptes per a emprenedors, entre molts altres.

 La realització dels cursos, de diversa durada, horari i cost (n’hi ha des d’1 dia fins a 15 dies, només als matins, només a les vesprades, al matí i a la vesprada…), pot convalidar-se, a més, per crèdits ECTS (segons el taller, n’hi ha des de 0,16 fins a 2 crèdits).

 Pots consultar l’oferta completa per temes i accedir a la matrícula a través del Centre de Formació Permanent (CFP) des dels enllaços situats a peu de pàgina.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere