Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El programa Imagine portarà 12 emprenedors a Silicon Valley per impulsar la innovació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

sili2

 El IV programa Imagine portarà aquest juliol 12 emprenedors seleccionats a Silicon Valley (EUA) perquè treballin en quatre projectes innovadors “que canviïn el món” en equips de tres persones, dins la iniciativa San Francisco-Barcelona Sister Cities que busca establir llaços empresarials, formatius i culturals entre aquestes ciutats.

 Segons ha informat aquest divendres en un comunicat l’Imagine Creativity Center de San Francisco, l’emprenedor i fundador d’aquest centre, Xavier Verdaguer, ha presentat la iniciativa a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, acompanyat pels participants d’aquesta edició i l’aventurer i també emprenedor català Albert Bosch.

 Els seleccionats han estat elegits a través d’un concurs obert a Internet amb més de 1.500 participants i en competicions de talent organitzades per empreses i institucions, que també han elegit els reptes globals que hauran d’abordar: conducció responsable (Audi); relació dels consumidors amb l’aigua (Aqualogy); protecció de les persones en les xarxes socials (Suramericana, de Colòmbia), i soledat dels ancians (Ajuntament de Barcelona).

 Els participants, que també treballaran en un repte relacionat amb la cultura a proposta de la cervesera Damm, desenvoluparan les seves idees amb el suport de l’Imagine Creativity Center i d’experts d’empreses de la zona com Google, Twitter, HP, Ideo i Waze, a més de tenir l’acompanyament de professors de la Universitat de Stanford (EUA).

 Els integrants del programa presentaran les seves propostes el dimarts 29 de juliol davant d’inversors i emprenedors de Silicon Valley en un esdeveniment públic a San Francisco que preveu tenir l’alcalde Ed Lee, i també exposaran els seus resultats el diumenge 21 de setembre a Medellín (Colòmbia) i el diumenge 29 a Barcelona, amb la presència de l’alcalde Xavier Trias.

 Medellín, que manté una aliança amb la capital catalana per tenir totes dues reconeixements com a ciutats d’innovació, s’ha adherit al projecte Imagine i també a la coalició entre Barcelona i San Francisco, conformant un “nou triangle de la innovació”.

 També han participat a la selecció dels emprenedors Banc de Sabadell, Fundació Inlea, EADA, Everis, Price Waterhouse Coopers, i el Parc Científic i Tecnològic de Tenerife♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere