Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPC crea un grau de videojocs perquè es preveu que el sector dupliqui la feina en tres anys

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

101231_videojocs

 La Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech (UPC) ha presentat aquest divendres el nou grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs, una titulació oficial amb 45 places que respon a les necessitats d’un sector que preveu duplicar els llocs de treball abans de 2017.

 El grau s’impartirà a partir del pròxim curs al centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM), adscrit a la UPC i amb seu a Terrassa (Barcelona), i es posa en marxa en un moment en el qual el sector té unes expectatives de creixement anual del 23,7%.

 La UPC pretén que el grau es converteixi en un referent de l’Estat a través de la formació de professionals capaços de conceptualitzar, dissenyar i programar videojocs i continguts dirigits a l’entreteniment digital i aptes per difondre en diferents plataformes i dispositius mòbils.

 En acabar el grau, els estudiants hauran desenvolupat diferents projectes de videojoc de manera individual i en grup, tindran un ampli coneixement de la indústria i coneixerà les claus de l’afany emprenedor, així com dels sistemes de finançament i monetització propis del sector.

 Les sortides professionals inclouen la de programador, dissenyador i desenvolupador de videojocs i de dispositius mòbils, dissenyador gràfic, artista tècnic, animador 2D i 3D, i consultor en gamificació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere