Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Sis universitats catalanes impartiran cursos de conducció segura a canvi de crèdits

Notícia anterior
Notícia posterior

fgjh

 Les universitats Pompeu Fabra (UPF), Abat Oliba (UAO), Rovira i Virgili (URV), Oberta de Catalunya (UOC) i de Vic (UVic) impartiran cursos de conducció segura a canvi de crèdits universitaris, i s’uneixen així a l’Autònoma de Barcelona (UAB) i la Politècnica de Catalunya (UPC), que ja els impartien.

 En roda de premsa, el director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Josep Isern, juntament amb el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina, que impulsen aquests cursos, han presentat l’ampliació a noves universitats del programa, que a partir d’ara a més de cursos per a cotxes en farà per a motocicletes.

 El ‘Programa universitari per a la prevenció d’accidents de trànsit: conducció segura i seguretat viària’ està impulsat per l’empresa Formació de l’Automòbil i Serveis Tècnics (Fast Parcmotor) i consta d’una part teòrica de 60 hores que es fa a distància i una part pràctica amb dues jornades de 16 hores per a cotxes i vuit hores per a motos.

Amb l’ampliació d’aquests cursos, que es convaliden per dos o tres crèdits en funció del pla d’estudis de la universitat, s’incorporarà una part de contingut sobre conscienciació vial al temari.

En la seva intervenció en la roda de premsa, en què també han participat representants de les universitats, Isern ha destacat que es tracta d'”una iniciativa molt positiva en la formació de joves universitaris que comporta un pas endavant en la millora de la seguretat viària”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere