Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La comunitat universitària de la UB s’alia contra la reestructuració que proposa el rector

Notícia anterior
Notícia posterior

DRamirez_1386

 La Coordinadora Universitat de Barcelona (UB), que integra alumnes, professors i personal administratiu, ha mostrat aquest dilluns el seu rebuig unànime a la proposta de reestructuració acadèmica del centre proposada pel rector, Dídac Ramírez.

 Segons han informat en un comunicat, l’aposta de Ramírez per reduir el nombre de facultats i departaments és “precipitada i no presenta cap garantia de millora”, malgrat que Ramírez ha assegurat que amb aquesta mesura es modernitzaria la UB.

 Per a la Coordinadora UB, aquestes mesures suposarien una pèrdua de llocs de treball i s’han proposat de manera “precipitada” i sense discutir-la amb la comunitat universitària, una cosa que els integrants han censurat.

 Han xifrat en 42 els llocs de treball que es perdran el pròxim curs, que se sumaran als “130 professors que ja el van perdre el 2013”, i han afirmat que el 40% de la plantilla cobra entre 300 i 500 euros al mes.

 També han advertit que els alumnes tindran més dificultats per accedir i mantenir-se a la universitat pels elevats preus: “El centre es planteja cada cop més com una empresa que busca el benefici econòmic i no el servei públic”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere