Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Festival Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona atreu 18.000 assistents

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Robots

 El Festival Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona ha atret durant gairebé un mes de programació 18.000 assistents a activitats, tallers, exposicions, conferències i jornades, amb la participació de 173 entitats i empreses col·laboradores i 264 professionals i amb la col·laboració de 12 ciutats.

 Segons ha informat aquest dimecres l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) en un comunicat, el festival serà clausurat aquest divendres al Parlament de Catalunya, tot i que hi ha activitats programades fins al diumenge 29 de juny.

 El certamen té per objectiu difondre i acostar la cultura científica i tecnològica a la ciutadania i crear ecosistemes que facilitin la participació, per la qual cosa s’han preparat des d’activitats familiars al Parc de la Ciutadella a propostes artístiques a museus de la ciutat.

 També hi ha hagut una mostra cinematogràfica científica i actes del BcnLab, com també la jornada de debat ‘Investigació i Empresa: col·laborar per competir millor’, que el 5 de juny va reflexionar sobre la relació entre universitat i sector productiu amb representants dels sectors econòmic i científic.

 Les seves conclusions es donaran a conèixer divendres al Parlament, en un acte que estarà presidit pel vicepresident de la Cambra catalana, Lluís Corominas, i que inclourà un torn obert de preguntes.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere