Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UdL i la Novia University of Applied Science de Finlàndia imparteixen un doble grau d’enginyeria

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

udl

 L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) oferirà, a partir del pròxim curs, un doble grau en Enginyeria Mecànica i Enginyeria de l’Energia i Medi Ambient amb la Novia University of Applied Science de Finlàndia.

 Les dues institucions han signat aquest dimarts el conveni que facilita el grau conjunt amb una vigència inicial de dos anys i prorrogables, segons ha informat la UdL en un comunicat.

 La EPS vol donar resposta a les demandes del territori, tenint en compte que Lleida lidera la producció hidroelèctrica, solar i de biomassa a Catalunya, assegura la UdL.

 El rector de la UdL, Roberto Fernández, no descarta pensar en uns estudis propis d’Enginyeria Mediambiental a la UdL si aquesta prova pilot té demanda; en principi, l’acord estableix la possibilitat d’aconseguir el doble grau a 5 estudiants de cada institució per curs acadèmic.

 Roberto Fernández ha destacat que l’EPS és un dels puntals més importants d’internacionalització de la Universitat de Lleida i l’ha elogiat com un “centre pioner per a la resta de la comunitat universitària”.

 A banda d’aquest doble grau, l’Escola Politècnica ofereix un altre grau amb la VIA University de Dinamarca i una doble titulació de màster amb l’Institut Tecnològic Bandung d’Indonèsia.

 En aquest sentit, el director de l’EPS, Francisco Giné, ha recordat que l’objectiu final és que totes les seves titulacions “tinguin una doble sortida a l’estranger”.

 Per la seva banda, el rector de la Novia UAS, Örjan Andersson, ha afirmat que espera que la col·laboració amb la UdL sigui “fructífera”.

 El seu centre està ubicat a la ciutat de Vaasa, que aglutina el 2% de la població del país i el 30% de la tecnologia energètica.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere