Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nestlé s’uneix a AECOC per premiar els millors universitaris

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Nestlelogo

 El II Premi Acadèmic AECOC dedicarà per segona vegada 15.000 euros a reconèixer els treballs universitaris que més bé contribueixin a incrementar la competitivitat de les empreses, i incorporarà el Premi Especial Nestlé, que concedirà un programa de pràctiques en empresa de sis mesos.

 Segons han informat aquest dijous AECOC en un comunicat, el guardó s’emmarca en el programa Universitat-Empresa d’AECOC, que ha contribuït a la formació de més de 3.800 estudiants de tot Espanya des de la seva posada en marxa el 2012.

 L’Associació d’Empreses de Gran Consum AECOC agrupa més de 25.000 companyies, i a la primera edició del premi va atorgar set guardons a estudiants de les universitats Autònoma de Madrid, Politècnica de Madrid, Politècnica de València, Santiago de Compostel·la i Saragossa.

 No només van aconseguir un premi econòmic, sinó l’oportunitat de conèixer personalment alts directius del gran consum a Espanya i membres d’AECOC, d’empreses com Leche Pascual, Toys’r Us, Mahou San Miguel, Campofrío, El Corte Inglés i Mercadona.

 Les empreses associades a AECOC facturen en conjunt més de 180.000 milions d’euros anuals, fet que suposa prop del 20% del PIB estatal.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere