Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Conferència de Jon Lee Anderson el proper 2 de juliol

Notícia anterior
Notícia posterior

Jon_Lee_Anderson-WikiLeaks_CLAIMA20101203_0225_8

Des de l’Institut de Ciències i Tecnologies Ambientals de la UAB, en el marc del projecte European Network of Political Ecology   s’ha programat la següent activitat:

 El biògraf de Che Guevara, Jon Lee Anderson, parlarà d’ecologia política en una conferència pública el proper 2 de juliol

 Jon Lee Anderson, escriptor de plantilla de la revista The New Yorker recentment guardonat amb el premi Terenci Moix 2013, és periodista americà especialitzat en l’Amèrica Llatina i en conflictes bèl·lics. El proper 2 de juliol impartirà una conferència pública on parlarà de la seva trajectòria i vida com a periodista, emfatitzant quines habilitats i tècniques es requereixen per expressar problemes sociopolítics per la premsa escrita generalista. La benvinguda serà a càrrec de Marc Vidal, Vice-degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya i seguidament hi haurà una introducció de la xerrada per part del coordinador de la xarxa Giorgos Kallis, professor ICREA a l’ICTA-UAB. 

 Anderson, periodista que col·labora amb nombrosos mitjans internacionals,  ha escrit sobre zones d’arreu del món en conflicte com l’Irak, Afganistan, Líbia, Libèria, Síria o Somàlia. Ha cobert països com Ucraïna, Haití, el Brasil o Angola i ha escrit perfils biogràfics de líders polítics que inclouen Hugo Chavez, Fidel Castro i el General Augusto Pinochet entre d’altres. És autor de diversos llibres, per exemple: Che Guevara. Una Vida Revolucionària; La Tumba del León; Guerrillas: Viajes en el mundo insurgente; i la Caída de Bagdad.

 L’acte l’organitza l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB en el marc del projecte europeu del 7è PM Xarxa Europea d’Ecologia Política amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya. És un dels esdeveniments públics organitzats pel curs ENTITLE dedicat a Habilitats Efectives de Comunicació (30 de juny – 4 de juliol, Edifici ICTA-ICP del Campus de la UAB).
Data: Dimecres 2 de juliol 2014, de 7 a 9 de la tarda

Lloc: Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Rambla de Catalunya n.10, Barcelona.

Llengua: Castellà

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere