Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Barcelona acollirà la fira del videojoc Gamelab la propera setmana

Notícia anterior
Notícia posterior

videojuego

 Barcelona acollirà del 25 al 27 de juny el X Gamelab, la Fira Internacional del Videojoc i l’Oci Interactiu, a la seu de la Filmoteca de Catalunya, on s’ha inaugurat aquest dimecres.

 L’esdeveniment aglutinarà els principals creadors i gurus internacionals del sector, després de convertir-se en “un referent mundial” en les anàlisis de les últimes tendències creatives, segons ha informat la Conselleria de Cultura de la Generalitat en un comunicat.

 Gamelab és també un fòrum per intentar preveure com serà el futur més immediat de l’entreteniment digital i per crear un espai de formació per a les noves generacions.

 L’acte de presentació ha tingut l’assistència del director general de Creació i Indústries Culturals de la Generalitat, Jordi Sellas, i la directora general de Polítiques i Indústries Culturals i del Llibre del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, Maria Teresa Lizaranzu, entre d’altres.

 Durant la presentació, Segelles ha apuntat que “la indústria del videojoc té un component cultural molt potent”, i ha dit que alguns dels reptes que planteja el sector és la necessitat de buscar que els diferents esdeveniments culturals de la ciutat puguin interactuar.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere