Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Mercabarna destina 86.000 euros a 15 beques per a aturats i 25 per a estudiants de la UPC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

gran baixa

 Mercabarna destinarà 86.000 euros per impulsar la creació de llocs de treball amb beques destinades a 25 estudiants de la Universitat Politènica de Catalunya (UPC) i a 15 aturats que hagin participat en els cursos que imparteixen els Serveis de Formació del polígon.

 La iniciativa “no només ajudarà aturats i estudiants, sinó també les empreses que vulguin contractar”, ha assegurat l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, a la presentació de l’acord, al costat del rector de la UPC, Enric Fossas, la presidenta de Mercabarna, Sònia Recasens, el director general de Mercabarna, Josep Tejedo, i el president de l’Associació de Concessionaris de Mercabarna, Joan Llonch.

 Les beques aniran destinades a les empreses de Mercabarna que contractin treballadors durant com a mínim 6 mesos, i aportaran el salari mínim interprofessional durant tres mesos a la contractació d’estudiants –equivalent a 50.000 euros– i el 60% del salari mínim durant sis mesos en el cas d’aturats –36.000 euros–.

 Les ajudes a estudiants van dirigides a titulats universitaris de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB) de la UPC que acabin els seus estudis de grau o de màster entre aquest estiu i el pròxim març.

 Les beques destinades a aturats van dirigides a desocupats menors de 30 anys o majors de 45 que hagin estat més d’un any a l’atur i que hagin realitzat cursos de formació impartits per Mercabarna.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere