Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Un estudiant de Vilanova i la Geltrú obté la millor nota de Selectivitat de Catalunya, que per primer cop arriba al 10

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

fotocarles

Carles Domingo

Un alumne de l’Escola Pia de Vilanova i la Geltrú ha tret la millor nota de Selectivitat de tot Catalunya, que per primer cop a la història arriba al 10. Es tracta de Carles Domingo.

 La segona millor nota ha estat un 9,8, obtinguda per Christian Koch, d’Empuriabrava, que estudia a l’Institut Castelló d’Empúries (Alt Empordà), i ha estat el millor de les comarques gironines.

 A Tarragona, la millor nota ha estat un 9,7, la tercera més alta de tot el país, i l’ha obtingut José Andrés Ballester, de l’Institut Jaume Vicens Vives d’Altafulla (Tarragonès).

 La nota més alta de Lleida ha estat un 9,6, la novena de Catalunya, i ha estat per un alumne de l’Institut Ronda de la ciutat de Lleida, Lluís Terrado.

 

Més del 95% dels estudiants aproven la Selectivitat i obtenen una nota mitjana de 6,47

 Gairebé el 95,5% dels més de 26.000 estudiants que fa dues setmanes van fer els exàmens de la Selectivitat per accedir a la universitat han superat la prova i han obtingut una nota mitjana de 6,474, la més alta dels últims vuit anys. La nota mitjana d’accés a la universitat, combinada amb la mitjana de l’expedient de Batxillerat, ha estat de 6,96, la més alta també dels últims anys. A més, hi ha 323 estudiants, 176 noies i 147 nois, que han obtingut una nota igual o superior a 9, xifra rècord a la història de les PAU, cosa que els suposarà rebre una distinció de la Generalitat en un acte el proper 21 de juliol. La nota més alta ha estat, també per primer cop, un 10, obtingut per un alumne de Vilanova.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere